Yksityisyydensuojatiedote

#yourdataisyours

Tiedämme, että välität henkilötiedoistasi ja siitä miten niitä käytetään, ja haluamme sinun luottavan siihen, että Unilever käyttää henkilötietojasi huolellisesti. Tämä tietosuojailmoitus auttaa sinua ymmärtämään, mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mitä me teemme niillä.

Kun luet ilmoituksemme, muista, että se koskee kaikkia Unilever Groupin yrityksiä, kuten määritelty jäljempänä.

Tutustu tietosuojakäytäntöihimme ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää lähettämällä meille sähköpostia tai lähettämällä pyyntö "Ota meihin yhteyttä” -lomakkeella verkkosivullamme

Olemme yrittäneet pitää tämän ilmoituksen mahdollisimman yksinkertaisena, mutta jos et tunne termejä, kuten evästeet, IP-osoite ja selaimet, lue niistä ensin kohdassa avainkäsitteet.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä tiettyihin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien henkilötietojen käyttö suoramarkkinointiin. Katso mitkä ovat oikeutesi ja miten voit käyttää niitä täällä .

Kuka kerää sen?

Unileverille annettuja tai sen keräämiä henkilötietoja hallinnoivat Unilever PLC ja Unilever N.V., jotka ovat Unilever Groupin (kaikki Unilever Groupin yhtiöt, yhdessä rekisterinpitäjät) emoyhtiöitä.

Tämä tietosuojailmoitus koskee henkilötietoja, joita Unilever kerää tarjoamiensa palveluiden ja tuotteiden yhteydessä.

Lue lisää

Unileverille annettuja tai sen keräämiä henkilötietoja hallinnoivat Unilever PLC, Port Sunlight, Wirral, Merseyside, CH62 4ZD United Kingdom ja Unilever N.V., Weena 455, PO Box 760 3000 DK Rotterdam The Netherlands, jotka ovat Unilever Groupin (kaikki Unilever Groupin yhtiöt, yhdessä rekisterinpitäjät) emoyhtiöitä.

Tämä tietosuojailmoitus koskee henkilötietoja, joita Unilever kerää tarjoamiensa palveluiden ja tuotteiden yhteydessä. Tämän ilmoituksen viittaukset "Unileveriin" tarkoittaa Unilever PLC:n and Unilever N.V:n ja näiden suoraan tai epäsuoraan omistamat ja/tai hallinnoimat yritykset, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa tai joiden kanssa sinulla on liikesuhde (jäljempänä "Unilever Group"). Lue lisää Unilever Groupista osoitteessa https://www.unilever.com/about/ .

Tämä tietosuojailmoitus koskee myös Unileverin markkinointisisältöä, mukaan lukien tarjoukset ja mainokset Unileverin tuotteista ja palveluista, joita me (tai palveluksessamme toimiva palveluntarjoaja) lähetämme sinulle kolmannen osapuolen verkkosivustoilta, alustoilta ja sovelluksista perustuen sivustosi käyttötietoihin. Näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla on yleensä oma tietosuojailmoitus ja käyttöehdot. Kehotamme sinua lukemaan ne ennen näiden sivustojen käyttöä.

Lue vähemmän

Mitä henkilötietoja kerätään?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jota voidaan käyttää suoraan tai epäsuorasti tietyn henkilön tunnistamiseen

Sinun ei tarvitse antaa Unileverille pyytämiämme henkilötietoja, mutta jos päätät olla tekemättä niin, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palveluitamme tai korkealaatuista palvelua tai vastaamaan mahdollisiin kyselyihin.

Voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja useista eri lähteistä. Näitä ovat mm:

  • Henkilötiedot, jotka annat meille suoraan,
  • Henkilötiedot, jotka kerätään automaattisesti, ja
  • Henkilötiedot, jotka keräämme muista lähteistä.

Lue lisää

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jota voidaan käyttää suoraan tai epäsuorasti tietyn henkilön tunnistamiseen. Tämä määritelmä sisältää henkilökohtaisia tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa Consumer Engagement Centre -keskuksiemme, suoramarkkinointikampanjoiden, arvontojen ja kilpailujen kautta ja verkossa verkkosivustojemme, sovellusten ja merkkisivustojen kautta kolmansien osapuolten alustoilla ja sovelluksilla, joille siirrytään tai joita käytetään kolmannen osapuolen alustoilla.

Sinulta saatetaan pyytää henkilötietojasi, kun olet yhteydessä meihin. Unilever Group -yritykset voivat jakaa nämä henkilötiedot keskenään ja käyttää niitä tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Voimme myös yhdistää sen muihin tietoihin parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme, sisältöä ja mainontaa.

Sinun ei tarvitse antaa Unileverille pyytämiämme henkilötietoja, mutta jos päätät olla tekemättä niin, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palveluitamme tai korkealaatuista palvelua tai vastaamaan mahdollisiin kyselyihin.

Tapoja, joilla keräämme henkilötietosi

Voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja useista eri lähteistä. Näitä ovat mm:

  • Henkilötiedot, jotka annat meille suoraan. Keräämme tietoja siitä, miten käytät palveluitamme ja tuotteitamme, kuten tarkastelemasi tai käyttämäsi sisällön tyypit tai toiminnan tiheys ja kesto. Keräämme myös henkilökohtaisia tietojasi, kun rekisteröidyt markkinointiuutiskirjettä varten, täytät kyselyn tai rekisteröit tiliä varten ostaaksesi tuotteitamme. Näin voimme pyytää henkilötietojasi, kuten nimesi, sukupuolesi, syntymäaikasi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi tai luottokorttitietosi. Jotkut Unilever-tuotemerkit voivat kerätä "henkilötietojen erityisiä luokkia" sinusta nimenomaisella suostumuksellasi. Alla olevassa osiossa on lisätietoja keräämistämme erityyppisistä tiedoista ja siitä, miten käytämme niitä.
  • Henkilötietoja, joita keräämme automaattisesti. Vastaanotamme ja tallennamme myös tietynlaisia henkilötietoja aina, kun käytät palvelujamme verkossa. Käytämme esimerkiksi evästeitä ja seurantamenetelmiä (lisätietoja on tietosuojavaatimuksissamme [LINK]) henkilökohtaisten tietojen hankkimiseksi, kun verkkoselaimesi käyttää verkkosivustoja tai mainoksia ja muuta sisältöä, jota Unilever tai sen puolesta toimiva taho tarjoaa muilla verkkosivuilla. Henkilökohtaisia tietojasi kerätään myös, kun haet, ostat, lähetät, osallistut kilpailuun tai kyselyyn tai kommunikoit asiakaspalvelutiimien kanssa. Esimerkkejä keräämistämme henkilötiedoista ovat mm. IP-osoite (lisätietoja on tietosuojavaatimuksissamme [LINK]), laitteen tunnus, sijaintitiedot, tietokoneen ja yhteyden tiedot, kuten selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykeasetus, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja ostohistoriat - joita Unilever joskus yhdistää muihin kuluttajien vastaaviin tietoihin. Kun vierailet Unileverin verkkosivustoilla, saatamme myös käyttää ohjelmistotyökaluja mittaamaan ja keräämään istuntojen tietoja, kuten sivujen vasteaikaa, latausvirheitä, tietyillä sivuilla vierailujen pituutta, sivun vuorovaikutusta koskevia tietoja ja tapoja, joilla sivustolta poistutaan. Saatamme myös kerätä teknisiä tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi petosten ehkäisemiseksi ja vianmääritystä varten.
  • Henkilötiedot, jotka keräämme muista lähteistä. Keräämme henkilötietoja muista lähteistä, mukaan lukien luotettavat kumppanuudet kolmansien osapuolten kanssa ja kun käytämme Unilever-tilejä kolmannen osapuolen alustoilla: Esimerkiksi, kun käytät Facebookin "tykkää"- tai Google+-palvelun +1-painiketta. Lisäksi saamme tietoa sinun ja muiden kävijöiden vuorovaikutuksista mainostemme kanssa, jotta voimme mitata, onko mainoksemme asiaankuuluva ja onnistunut. Keräämme myös tietoja sinusta ja aktiviteeteistasi kolmannelta osapuolelta, kun tarjoamme yhdessä palveluja tai tuotteita tai kolmannen osapuolen tietoja rikastuttavilta tarjoajilta (saat lisätietoja tietosuojakohteiden ehdoista [LINK]), jotka voivat antaa Unileverille tietoja sen hallinnassa olevista henkilötiedoista.

Milloin ja miksi keräämme "henkilötietojen erityisiä luokkia"

Tietyt henkilötietojen erityiset luokat, kuten rotu, etnisyys, uskonto, terveys, seksuaalisuus tai biometriset tiedot luokitellaan "henkilötietojen erityisiksi luokiksi" ja niitä suojellaan Euroopan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Me rajoitamme olosuhteet, joissa keräämme ja käsittelemme näitä erityisiä tietoluokkia.

Unilever kerää joskus terveydellisiä tietoja, kuten allergiat, raskaus tai ihontyyppi, lähettääkseen räätälöityjä mainoksia ja sopivia kampanjoita. Unilever kerää ja käyttää vain näitä henkilötietoja, kun olet antanut meille suostumuksesi siihen. Joissakin tapauksissa saatat pyytää palveluita tai tuotteita, jotka eivät koske suoraan erityisten tietoluokkien keräämistä, mutta voivat viitata tai vihjata uskontoon, terveyteen tai muihin erityisiin tietoryhmiin.

Seuraavissa esimerkeissä kuvataan olosuhteita, joissa Unilever kerää ja käsittelee erityisiä tietoryhmiä:

  • Unilever kerää odottavien äitien laskettuja aikoja Zwitsal- tai Baby Dove -uutiskirjeidensä rekisteröintisivulla. Se voi myös asettaa evästeitä rekisteröintisivulle, joka myös kerää nämä tiedot. Näitä tietoja käytetään luomaan odottavien äitien kohdeyleisö vastaanottamaan verkkomainontaa asiaankuuluvilta Unilever-tuotemerkeiltä. Lisätietoja Unileverin profilointitoiminnoista on asiaan liittyvässä osassa [LINK];
  • Samoin Unilever kerää henkilötietoja liittyen kuluttajien allergioihin tarjotakseen kuluttajille mainoksia ja tarjouksia tuotteista, jotka vastaavat heidän tarpeitaan.

Miten suojelemme lasten yksityisyyttä?

Ymmärrämme ylimääräisten varotoimien merkityksen lasten yksityisyyden suojelemiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi, kun he käyttävät Unileverin tuotteita ja palveluita.

Suurin osa Unileverin verkkosivuista on suunniteltu ja tarkoitettu aikuisten käyttöön. Kun jokin verkkosivustomme on tarkoitettu nuoremman yleisön käyttöön, hankimme suostumuksen lapsen huoltajalta ennen kuin keräämme henkilötietoja, kun sitä vaaditaan sovellettavissa laeissa ja määräyksissä (ikä, jolloin suostumus on tarpeen, vaihtelee maittain).

Jos olet alaikäinen lapsi, jolta vaaditaan vanhempien suostumus maassasi, sinun tulee tarkistaa tämän tietosuojakäytännön ehdot vanhempasi tai huoltajasi kanssa ymmärtääksesi ja hyväksyäksesi ne. Jos havaitsemme, että olemme keränneet lapsilta henkilökohtaisia tietoja ilman vanhempien tai huoltajan suostumusta, jos tällainen suostumus olisi pitänyt saada, poistamme henkilötiedot mahdollisimman pian. Pääsy tiettyihin Unileverin verkkosivujen osiin ja / tai kelpoisuus saada palkintoja, näytteitä tai muita palkintoja on yleensä rajoitettu ikärajoituksella. Käytämme joskus henkilökohtaisia tietojasi iän varmistamiseksi ja kyseisten ikärajoitusten toteuttamiseksi.

Lue vähemmän

Mihin tarkoitukseen käytämme tietojasi?

Keräämme, käsittelemme ja paljastamme henkilökohtaisia tietojasi vain tiettyihin ja rajoitettuihin tarkoituksiin. Esimerkiksi käsitelläksemme maksuja, arvioidaksemme ja käsitelläksemme valituksia, kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme, viestintämenetelmämme ja verkkosivujemme toimivuutta yksilöllisten tuotteiden, viestinnän ja kohdistetun mainonnan sekä tuotesuositusten tarjoamiseksi sinulle.

Luomme myös profiileja analysoimalla tietoa verkkoselailusta, haku- ja ostokäyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta brändiviestinnän kanssa rakentamalla segmenttejä (luomalla ryhmiä, joilla on tiettyjä yhteisiä ominaisuuksia) ja asettamalla henkilötietosi yhteen tai useampaan segmenttiin.

Unilever käsittelee henkilötietojasi myös automaattisesti. Automatisoitu päätös on päätös, joka tehdään yksinomaan automaattisella tavalla, jossa ei ole mukana ihmisiä henkilötietojesi päätöksentekoprosessissa.

Lue lisää

Keräämme, käsittelemme ja paljastamme henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Käsitelläksemme maksusi, jos ostat tuotteitamme, antaaksemme sinulle tilauksesi tilan, käsitelläksemme kyselyjäsi ja pyyntöjäsi sekä arvioidaksemme valituksia ja käsitelläksemme niitä;
  • Käsitelläksemme ja vastataksemme kyselyihisi tai ottaaksemme sinuun yhteyttä vastataksemme kysymyksiisi ja / tai pyyntöihisi;
  • Kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme, viestintämenetelmiämme ja verkkosivujemme toimivuutta;
  • Osallistumiasi kilpailuja tai kampanjoita varten;
  • Kommunikoidaksemme tietoja sinulle ja hallitaksemme rekisteröintiäsi ja / tai uutiskirjeen tai muun viestinnän tilaustasi;
  • Hallitaksemme jokapäiväisen liiketoiminnan tarpeitamme liittyen osallistumiseesi kilpailuihin, arvontoihin tai myynninedistämistoimiin tai -pyyntöihin;
  • Todentaaksemme henkilöllisyyden henkilöille, jotka ovat yhteydessä meihin puhelimitse, sähköisesti tai muutoin
  • Sisäistä koulutusta ja laadunvarmistusta varten;
  • Ymmärtääksemme ja arvioidaksemme kuluttajien kiinnostuksen kohteita, haluja ja muuttuvia tarpeita, parantaaksemme verkkosivustoamme, nykyisiä tuotteita ja palveluitamme ja / tai kehittääksemme uusia tuotteita ja palveluita; ja
  • Tarjotaksemme yksilöllisiä tuotteita, viestintää ja kohdistettua mainontaa sekä tuotteita koskevia suosituksia sinulle.

Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin tai muuhun tarkoitukseen, niin ilmoitamme sinulle tästä ennen keräämistä tai keräyshetkellä.

Tarvittaessa pyydämme suostumustasi henkilötietojen käsittelemiseksi. Jos olet antanut suostumuksen käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin vain.

Joissakin tapauksissa luotamme oikeutettuun etuun henkilötietojesi käsittelemiseksi. Oikeutetusta edusta voi olla kyse esimerkiksi silloin, kun olet liittynyt jonkin tuotemerkkimme uskollisuusohjelmaan ja käytämme kerättyjä henkilötietoja tietojen analysoinnissa tuotteiden tai palveluiden parantamiseksi. Tätä perustetta käytetään vain silloin, kun se on tarpeen oikeutetun edun saavuttamiseksi, esimerkiksi avustettaessa sopimuksen toteuttamista tai palvelun optimoimiseksi ylittämättä yksilön oikeuksia. Tähän oikeudelliseen perustaan tukeudutaan vain silloin, kun ei ole olemassa vähemmän haittaavaa henkilötietojesi käsittelyä. Voimme vakuuttaa sinulle, että jos oikeutettua etua käytetään henkilötietojen käsittelyn perusteena, pidämme kirjaa tästä ja sinulla on oikeus pyytää näitä tietoja.

Käsittelemme henkilötietojasi tehdäksemme sopimuksen, jossa olet tai tulet olemaan osapuolena. Esimerkiksi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi toimittaaksemme ostamasi tuotteen tai palvelun, jotta voit osallistua johonkin kilpailuistamme tai lähettääksemme sinulle näytteitä, joita olet pyytänyt. Käsittelemme myös henkilötietojasi, kun meillä on oikeudellinen velvoite (esim. vero- tai sosiaaliturvavelvoite) tällaisen käsittelyn suorittamiseen.

Esimerkiksi tuomioistuimen määräys tai haaste voi edellyttää, että käsittelemme henkilötietoja tiettyä tarkoitusta varten tai meillä saattaa olla velvollisuus käsitellä henkilökohtaisia tietoja ilmoittaaksemme epäilyttävistä liiketoimista paikallisten rahanpesun vastaisten sääntöjen mukaisesti.

Profilointi

Unilever käyttää henkilötietojasi profiilien luomiseen. Luomme profiileja analysoimalla tietoa verkkoselailusta, haku- ja ostokäyttäytymisestä ja vuorovaikutuksesta brändiviestinnän kanssa rakentamalla segmenttejä (luomalla ryhmiä, joilla on tiettyjä yhteisiä ominaisuuksia) ja asettamalla henkilötietosi yhteen tai useampaan segmenttiin. Unilever käyttää näitä segmenttejä mukauttaakseen verkkosivustoa ja viestintää (kuten asiaankuuluvan sisällön esittäminen sinulle, kun vierailet sivustollamme tai luet uutiskirjettä) ja esitelläkseen Unileverin sivustojen ja kolmansien osapuolten verkkosivustojen kautta saatavia tarjouksia ja mainoksia Unilever-tuotemerkeistä. Segmenttejä voidaan käyttää myös kolmansien osapuolten kampanjoihin Unilever-sivustoilla. Unilever profiloi tietoja, kun olet antanut meille suostumuksen tehdä niin; esimerkiksi hyväksymällä evästeiden asetuksen selaimella verkossa tai rekisteröitymällä jonkin tuotemerkkimme uutiskirjettä varten.

Voit peruuttaa suostumuksesi ja estää henkilötietojesi käytön tällä tavalla milloin tahansa käyttämällä hallitse evästeitä -osiota evästeilmoituksesta [LINK] tai peruuttamalla sähköpostiosoitteesi käyttämisen, jos olet kirjautunut johonkin verkkosivustoistamme tai rekisteröitynyt jotain markkinointiuutiskirjettä varten.

Esimerkiksi -

  • Unilever kerää suostumuksellasi tietoja:
    • Verkkosivustoiltamme siitä, mitä katselet ja miten olet vuorovaikutuksessa sisältömme kanssa;
    • Digitaalisesta näyttömainonnasta, jota tarjoamme sosiaalisilla foorumeilla ja muilla julkaisijan verkkosivuilla; ja
    • Lomakkeista, joita täytät verkossa ja lähetät meille ilmoittaaksesi kiinnostuksesi kohteista.
    • Seuraamme myös ostamiasi tuotteita,kun napsautat jotain näyttömainostamme ja ostaessasi jotain kauppakumppaniemme valikoimasta.
    • Jos olet pyytänyt vastaanottamaan sähköpostiviestejä tai tekstiviestejä meiltä, seuraamme oletko avannut, lukenut tai napsauttanut sisältöä nähdäksesi mistä olet kiinnostunut, jotta voimme tarjota sinulle lisää sisältöä, josta uskomme sinun pitävän.
    • Käytämme näitä tietoja profiloidaksemme mistä pidät ja mistä et pidä. Jos näemme esimerkiksi, että katselet säännöllisesti vegaanireseptejä "Recipedia"-sivustollamme, ja olet päättänyt vastaanottaa meiltä sähköpostia, voimme antaa sinulle päivityksen sivustomme uusista vegaaniresepteistä, jotka saattavat kiinnostaa sinua, tai voimme räätälöidä verkkosisältöäsi, kun vierailet kohteissa, jotka kiinnostavat sinua mielestämme eniten.
    • Näiden profiilitietojen perusteella voimme myös tarjota sinulle mainontaa, josta mielestämme pidät ja jota haluat nähdä, kun katselet meidän tai verkostomme sisältöä julkaisijoilta, joiden kanssa mainostamme. Voimme joskus käyttää sinun suostumuksella nykyistä sijaintiasi kohdentaaksemme sinulle mainoksia tai lähistöllä olevia tapahtumia, joiden luulemme kiinnostavan sinua.
    • Voimme käyttää myös tietoja, joita olet antanut valituille kolmansille osapuolille ja jotka olet suostunut jakamaan, kuten ikä, sukupuoli, elämänvaihe, elämäntapa ja kiinnostukset. Näin voimme tunnistaa ihmisiä, joilla on mielestämme samankaltaisia kiinnostuksia ja joiden uskomme olevan kiinnostuneita vastaavasta mainonnasta.

Automaattinen päätöksenteko

Joissakin tapauksissa Unilever käsittelee henkilötietojasi automaattisesti. Automatisoitu päätös on päätös, joka tehdään yksinomaan automaattisella tavalla, jossa ei ole mukana ihmisiä henkilötietojesi päätöksentekoprosessissa. Esimerkki:

  • Unilever käyttää tieteeseen perustuvien käyttäytymistapojen pelisimulaatioita ja datatekniikkaa arvioidakseen potentiaalisia työntekijöitä. Ehdokkaita vaaditaan pelaamaan joukko pelejä ja pelaamisen aikana havaittuja käyttäytymismalleja arvioidaan Unileverin räätälöityjen algoritmien avulla ennustamaan ehdokkaan potentiaalia tiettyä roolia varten. Tämä algoritmi testataan säännöllisesti, jotta se pysyy oikeudenmukaisena, tehokkaana ja puolueettomana.

Emme tee päätöksiä, jotka perustuvat yksinomaan automaattiseen päätöksentekoon, jolla on merkittävä vaikutus sinuun. Jos teemme niin, ilmoitamme sinulle ja toimitamme sinulle selkeät tiedot päätöksestämme luottaa automaattiseen käsittelyyn päätöksenteossa ja laillisesta perustasta toimia niin. Esimerkiksi Unilever käsittelee henkilötietosi automaattisesti vain, jos se on välttämätöntä sopimuksen solmimiseksi kanssasi tai kun olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi.

Sinulla on oikeus estää joutumasta päätöksenteon kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn ja jolla on laillisia tai muita merkittäviä vaikutuksia sinuun. Erityisesti sinulla on oikeus:

  • saada apua henkilökunnalta;
  • ilmaista oma näkökulmasi;
  • saada päätöksen selitys arvioinnin jälkeen; ja
  • haastaa tällainen päätös.

Lue vähemmän

Kenen kanssa se jaetaan?

Globaalina yhtiönä Unilever jakaa henkilötietosi sisäisesti ja valittujen kolmansien osapuolten kanssa. Jaamme esimerkiksi henkilötietosi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien, muiden kolmansien osapuolten sekä liiketoimintatapahtumien tai lakisääteisen julkistamisen tapauksessa.

Lue lisää

Globaalina yhtiönä Unilever jakaa henkilötietosi sisäisesti ja valittujen kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa tapauksissa:

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Jaamme henkilötietojasi puolestamme toimivien kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme suorittaa pyyntösi, vastata tiedusteluihisi, toteuttaa tilauksesi, tarjota sinulle näytteitä, antaa sinun osallistua arvontoihin tai tarjota erilaisia muita ominaisuuksia, palveluita ja materiaaleja, jotka ovat käytettävissäsi verkkosivustojemme kautta. Nämä palveluntarjoajat voivat olla yrityksiä, jotka ylläpitävät tai käyttävät Unileverin verkkosivustoja, käsittelevät maksuja, analysoivat tietoja, tarjoavat asiakaspalvelua, posti- tai jakelupalveluja sekä sponsoreita tai muita kolmansia osapuolia, jotka osallistuvat kampanjoihin tai hallinnoivat niitä. Heillä on pääsy tehtäviensä suorittamiseen tarvittaviin henkilötietoihin, mutta he eivät saa käyttää niitä muihin tarkoituksiin. Lisäksi heidän on käsiteltävä näitä henkilötietoja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti ja sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti.
  • Muut kolmannet osapuolet. Käytämme myös henkilötietojasi tai jaamme niitä sponsoreiden, mainostajien, mainostusverkostojen, mainospalvelimien, sosiaalisten mediaverkkojen ja analytiikkayhtiöiden tai muiden kolmansien osapuolten kanssa liittyen markkinointiin, myynninedistämiseen, tietojen rikastuttamiseen (saat lisätietoja tietosuojakohteiden ehdoista linkistä [LINK]) ja muihin tarjouksiin sekä tuotetietoihin.
  • Liiketoimintatapahtumat. Käytämme henkilötietojasi tai jaamme niitä Unilever Groupissa sisäisistä syistä, pääasiassa liiketoiminnallisiin ja operatiivisiin tarkoituksiin. Kehittäessämme liiketoimintaamme voimme ostaa tai myydä varoja, tytäryhtiöitä tai yksikköjä. Tällaisissa liiketoimissa henkilötietosi ovat yleensä yksi siirretyistä liikeomaisuuksista, mutta ne pysyvät edelleen lupausten mukaisesti kaikissa aiemmissa tietosuojailmoituksissa (ellet toisin vaadi). Jos toinen yritys hankkii meidät, yrityksemme tai kaiken omaisuutemme tai osan siitä tai Unileverin verkkosivustoihin liittyvää omaisuutta, henkilötietosi luovutetaan tällaiselle yksikölle osana due diligence -prosessia ja ne siirretään tällaiselle yksikölle osana siirrettyjä varoja. Lisäksi, jos jokin konkurssi- tai uudelleenjärjestelymenettely aloitetaan puolestamme tai meitä vastaan, kaikkia tällaisia henkilötietoja pidetään omaisuutena, ja niitä voidaan myydä tai siirtää sellaisinaan kolmansille osapuolille.
  • Oikeudellinen ilmoitus. Voimme siirtää ja paljastaa henkilötietosi kolmannelle osapuolelle:
    • Noudattaaksemme laillista velvoitetta;
    • Kun uskomme hyvässä uskossa, että sovellettava laki sitä vaatii;
    • Tutkimusta suorittavien valtion viranomaisten pyynnöstä;
    • Vahvistaaksemme tai soveltaaksemme "käyttöehtojamme” tai muita sovellettavia käytäntöjä;
    • Tunnistaaksemme petoksia tai muita teknisiä tai turvallisuushaavoittuvuuksia ja suojautuaksemme niiltä;
    • Vastataksemme hätätilanteeseen; tai muuten
    • Suojataksemme kolmansien osapuolten, Unileverin verkkosivuilla vierailijoiden ja yleisön oikeuksia, omaisuutta, turvallisuutta tai suojauksia.

Kansainvälinen tiedonsiirto

Unilever jakaa henkilötietoja sisäisesti tai kolmansien osapuolten kanssa tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.

Unilever lähettää vain Euroopan talousalueella (ETA) kerättyjä henkilötietoja ulkomaille seuraavissa olosuhteissa:

  • Noudattaakseen ohjeitasi;
  • Noudattaakseen oikeudellista velvollisuutta; tai
  • Työskennelläkseen agenttien ja neuvonantajien kanssa, joita käytämme apuna liiketoiminnassamme ja palveluissamme.

Jos siirrämme henkilötietoja ETA:n ulkopuolelle, Unilever varmistaa, että tiedot on suojattu samalla tavalla kuin niitä käytettäisiin Euroopan talousalueella. Käytämme jotain seuraavista suojauksista:

  • Siirto ETA:n ulkopuolella olevaan maahan, jonka tietosuojaa koskeva lainsäädäntö takaa saman henkilötietojen suojan kuin ETA-maissa;
  • Teemme sopimuksen ulkomaisen kolmannen osapuolen kanssa, jossa varmistetaan että sen on suojeltava henkilötietoja samoilla standardeilla kuin Euroopan talousalueella; tai
  • Siirrämme henkilötietoja organisaatioille, jotka ovat osa erityisiä sopimuksia rajat ylittävistä tiedonsiirroista Euroopan unionin kanssa (esim. Yksityisyyssuoja, jolla asetetaan yksityisyysstandardit Yhdysvaltain ja Euroopan maiden välillä lähetetyille tiedoille).
Lue vähemmän

Miten suojaamme henkilötietojasi?

Unilever suhtautuu henkilötietojesi suojaukseen erittäin vakavasti. Teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojasi väärinkäytöltä, häiriöiltä, häviämiseltä, luvattomalta käytöltä, muutoksilta tai paljastumiselta.

Lue lisää

Unilever suhtautuu henkilötietojesi suojaukseen erittäin vakavasti. Teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojasi väärinkäytöltä, häiriöiltä, häviämiseltä, luvattomalta käytöltä, muutoksilta tai paljastumiselta.

Toimenpiteisiimme kuuluu tarkoituksenmukaisen kulunvalvonnan toteuttaminen, investointi uusimpiin tietoturvaominaisuuksiin hyödyntämiemme IT-ympäristöjen suojelemiseksi ja henkilötietojen salaamisen, salanimien käyttämisen ja nimettömyyden varmistamiseksi mahdollisuuksien mukaan.

Henkilötietojasi saa käyttää vain työntekijämme ja edustajamme tarvittaessa sekä kolmannet osapuolet sopimusvelvoitteiden mukaisesti.

Lue vähemmän

Kuinka kauan säilytämme henkilötietosi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niiden käsittelytarkoitukseen.

Lue lisää

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niiden käsittelytarkoitukseen. Esimerkiksi, kun teet meiltä ostoksen verkossa, ostoasi koskevat tiedot säilytetään, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme ja sen jälkeen säilytämme henkilötietojasi niin kauan, että voimme käsitellä tai vastata kaikkiin ostoihin liittyviin valituksiin, kyselyihin tai huolenaiheisiin.

Tietosi voidaan myös säilyttää, jotta voimme jatkaa kokemuksesi parantamista ja varmistaa, että saat sinulle kuuluvat kanta-asiakaspalkinnot.

Säilytämme tunnistettavat tiedot, joita keräämme suoraan kohdistustarkoituksiin mahdollisimman vähän aikaa, minkä jälkeen ryhdymme toimenpiteisiin niiden poistamiseksi pysyvästi.

Tarkistamme aktiivisesti säilyttämämme henkilötiedot ja poistamme ne turvallisesti, tai joissakin tapauksissa teemme niistä nimettömiä kun ei enää ole oikeudellista, liiketoiminnallista tai kuluttajatarvetta säilyttää niitä.

Lue vähemmän

Mitkä ovat oikeutesi?

Oikeutesi henkilötietojesi käsittelyn suhteen. Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa. Olemme esittäneet yleiskatsauksen näistä oikeuksista alla ja siitä mitä tämä merkitsee sinulle. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä sähköpostia [CAPTCHA] tai pyynnön "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta verkkosivullamme.

Lue lisää

Kun käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on useita oikeuksia tietojen käsittelyn suhteen ja voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa. Olemme esittäneet yleiskatsauksen näistä oikeuksista alla ja siitä mitä tämä merkitsee sinulle. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä sähköpostia [CAPTCHA] tai pyynnön "Ota yhteyttä" -lomakkeen kautta verkkosivullamme.

Oikeus saada tietoa. Sinulla on oikeus saada selkeät, avoimet ja helposti ymmärrettävät tiedot siitä, miten käytämme henkilötietojasi ja oikeuksiasi. Siksi tarjoamme sinulle tässä ilmoituksessa annetut tiedot.

  • Oikeus käyttää ja oikaista. Sinulla on oikeus milloin tahansa käyttää, oikaista tai päivittää henkilötietojasi. Ymmärrämme tämän merkityksen ja voit käyttää oikeuttasi ottamalla meihin yhteyttä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Antamasi henkilötiedot ovat siirrettäviä. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan siirtää, kopioida tai lähettää sähköisesti tietyissä olosuhteissa.
  • Oikeus tulla unohdetuksi. Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää, että poistamme tietosi. Jos haluat poistaa henkilötietosi, jotka olemme kirjanneet, kerro tästä meille niin ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin vastaamaan pyyntöösi lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Jos keräämämme henkilötiedot eivät enää ole tarpeellisia mihinkään tarkoitukseen, emmekä ole lakien mukaan velvollisia säilyttämään niitä, teemme parhaamme niiden poistamiseksi, tuhoamiseksi tai tietojen tunnistamisen poistamiseksi pysyvästi.
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä. Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa.
  • Oikeus vastustaa. Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa tietyntyyppisiä käsittelyjä, mukaan lukien suoramarkkinointi (esim. ilmoitussähköpostiviestien vastaanottaminen meiltä tai yhteydenotto liittyen erilaisiin mahdollisuuksiin).
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan paikalliselle valvontaviranomaiselle liittyen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Jos olet antanut suostumuksesi liittyen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi (ts. luotamme suostumukseen oikeudellisena perustana henkilötietojesi käsittelemiseksi), sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa (vaikka tekisit näin, se ei tarkoita sitä, että kaikki, mitä olemme tehneet tähän asti henkilötiedoillasi suostumuksellasi, on laitonta). Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.
  • Automaattiseen päätöksentekoon liittyvät oikeudet. Sinulla on oikeus olla tekemättä päätöstä, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn ja jolla on laillisia tai muita merkittäviä vaikutuksia sinuun. Erityisesti sinulla on oikeus:
    • saada apua henkilökunnalta;
    • ilmaista oma näkökulmasi;
    • saada päätöksen selitys arvioinnin jälkeen; ja
    • haastaa tällainen päätös.
    • Saat lisätietoja ja neuvoja oikeuksistasi oman maasi tietosuojaviranomaiselta.
Lue vähemmän

Miten voit ottaa yhteyttä Unileveriin?

Unileverin nimetty tietosuojavastaava on Isabelle Deschamps, jonka osoite on Unilever N.V., Weena 455, PL 760 3000 DK Rotterdam Alankomaat ja sähköpostiosoite.

Lue lisää

Unileverin nimetty tietosuojavastaava on Isabelle Deschamps, jonka osoite on Unilever N.V., Weena 455, PL 760 3000 DK Rotterdam Alankomaat ja sähköpostiosoite .

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita liittyen Unileverin tietosuojailmoitukseen tai tietojenkäsittelystä tai jos haluat tehdä valituksen paikallisen tietosuojalainsäädännön mahdollisesta rikkomisesta, lähetä sähköpostiosoite tai pyyntö "Ota yhteyttä" -lomakkeella verkkosivullamme

Kun yksityisyyskysymys tai pääsypyyntö vastaanotetaan, omistautunut tiimimme tarkistaa yhteystiedot ja pyrkii käsittelemään esittämääsi erityistä huolta tai kyselyä. Sinulta saatetaan pyytää lisätietoja, kun ongelmasi saattaa olla luonteeltaan olennainen. Kaikki tällaisiin olennaisiin yhteydenottoihin vastataan. Jos olet tyytymätön vastaukseen, voit lähettää valituksen asianomaiselle maakohtaiselle valvontaviranomaiselle. Pyrimme pyydettäessä antamaan sinulle tietoja asiaankuuluvista valitustavoista, joita saatat käyttää tilanteessasi.

Lue vähemmän

Miten pidämme tämän ilmoituksen ajan tasalla?

Päivitämme tämän tietosuojailmoituksen tarvittaessa, jotta se vastaisi asiakkaiden palautetta ja tuotteidemme ja palvelujemme muutoksia.

Lue lisää

Päivitämme tämän tietosuojailmoituksen tarvittaessa, jotta se vastaisi asiakkaiden palautetta ja tuotteidemme ja palvelujemme muutoksia. Kun julkaisemme muutoksia tähän ilmoitukseen, päivitämme tämän ilmoituksen yläosassa olevan "viimeksi päivitetty" -päivämäärän. Jos muutokset ovat merkittäviä, tarjoamme näkyvämpiä ilmoituksia (mukaan lukien tietosuojailmoitusten muutokset sähköpostitse tiettyjen palveluiden osalta). Säilytämme myös tämän tietosuojailmoituksen aiemmat versiot, jos haluat tarkastella niitä.

Emme heikennä oikeuksiasi tällä tietosuojailmoituksella ilman suostumustasi.

Muut tietosuojaehdot tai -ilmoitukset

Tämän tietosuojailmoituksen lisäksi voi olla tiettyjä kampanjoita tai myynninedistämisiä, joita koskevat ylimääräiset tietosuojan ehdot tai ilmoitukset. Kehotamme sinua lukemaan nämä lisäehdot tai -ilmoitukset ennen kuin osallistut kyseisiin kampanjoihin tai myynninedistämisiin, koska sinun tulee noudattaa niitä, jos osallistut. Kaikki muut yksityisyydensuojaehdot tai -ilmoitukset ilmoitetaan selkeästi sinulle.

Lue vähemmän